Frans Verhaaren

Wie ik ben en wat ik doe

Waar sta ik voor?
Een vraag die elke ondernemer moet beantwoorden. Voor een organisatieadviseur zit het onderscheidende vooral in zijn beroepsopvatting en zijn ervaring. Daarom wil ik op deze website graag aangeven waardoor ik word gedreven in mijn werk, hoe ik aankijk tegen mijn vak, en een overzicht geven van de soorten activiteiten die ik regelmatig uitvoer. Ik hoop dat het U inspireert en dat het U helpt bij Uw eventuele keuze mij als buitenstaander in te schakelen.

leesmeer

Kwaliteit en integriteit

Omdat kwaliteit en integriteit in mijn professionele activiteiten mij zeer ter harte gaan ben ik al meer dan 30 jaar lid van mijn beroepsorganisatie: de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs (OOA). Ik heb ook 6 jaar in het bestuur van de OOA gezeten, waarvan 2 jaar als voorzitter. In die periode heb ik me ingespannen voor kwaliteitsbewaking in het adviesberoep door intervisie en certificering.

leesmeer

Wat anderen zeggen over mij

[ezcol_1fifth] Jaap Boonstra[/ezcol_1fifth] [ezcol_4fifth_end] Jaap Boonstra
Professor Organizational Dynamics, Change and Transformational leadership
Frans ken ik als een betrokken en kundig adviseur die jarenlang gezicht heeft gegeven aan het adviesvak door zijn professioneel handelen en publicaties over zijn professie. Zijn kennis en ervaring deelt hij met anderen in coaching en consultatie. Hij doet dat al vele jaren bij Sioo en als zelfstandig adviseur en coach. Warm en betrokken, scherp en bedachtzaam, kundig en met humor. Zo'n coach zou ik iedereen wensen die echt wil investeren in zichzelf en in professionalisering in verandermanagement of adviesvaardigheden. Jaap was with another company when working with Frans at Sioo [/ezcol_4fifth_end]
leesmeer

Samenwerking

Ik ben partner van StreamLinks, Netwerkadviseurs voor Vernieuwing. Ik heb StreamLinks in 1997 opgericht als een verbond van onafhankelijke, ervaren organisatieadviseurs. Wij hebben elkaar gevonden op hun trots en passie voor het faciliteren van vernieuwing. We houden ervan om mensen bij te staan in het verlevendigen en verrijken van hun organisatie en leefomgeving.

leesmeer